Poluvreme - To je pravi Partizan! Brine nova povreda...

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.08.2021.
21:48
Izvor: Sportske.net

Ispravljene greške iz prve utakmice, ali daleko od toga da je sve gotovo.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je ne samo stigao prednost Santa Klare sa Azorskih ostrva, već je i prestigao. Crno-beli u Humskoj večeras vode protiv Portugalaca sa 2:0 nakon prvih 45 minuta, pa je u ukupnom rezultatu 3:2. 

Već u trećem minutu se zatresla mreža Santa Klare, ali je gol poništen zbog ofsajda, Nemanja Jović se našao u nedozvoljenoj poziciji i postigao je gol, ali je snimak dokazao da je sudija ispravno postupio. 

Bilo je prilično mirno na sredini terena sve do 24. minuta, tada je Kreg Pouson pokazao na belu tačku pošto je Suma uspeo da se izbori za loptu, bio je veoma agilan, stigao do lopte pre defanzivca iako je bio u priličnom zaostatku. 

Rikardo Gomeš je bio siguran izvođač za 1:0. 

Samo dva minuta kasnije korner za Partizan, Jojić ga je izveo, golman Santa Klare je loše reagovao i otišao je u prazno, da bi na drugoj stativi loptu sačekao Siniša Saničanin koji postiže svoj prvi gol u dresu crno-belih. 

Problem za nastavak jeste povreda Sejdube Sume koji je morao da izađe sa terena, umesto njega je ušao Natho. 

U 35. minutu izvanredno izveden slobodan udarac Linkolna, tada je sjajni Popović uspeo da odbrani šut. 

Santa Klara je dokazala da ima želju da napadne, a mi se nadamo da bi crno-beli mogli i da otklone neizvesnost već na startu drugog poluvremena. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke