POLUVREME - TSC-u preti debakl u Pireju!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.12.2023.
21:47
Izvor: Sportske.net

Možda i najslabije poluvreme ekipe Žarka Lazetića.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Iako je imao kakve-takve šanse da se izbori za treće mesto u svojoj grupi Lige Evrope i izbori plasman u plej-of Lige konferencija, TSC večeras uopšte ne izgleda kao ekipa kadra da taj cilj i ostvari.

Našem predstavniku večeras treba pobeda, a umesto toga, posle prvog poluvremena Olimpijakos ubedljivo vodi sa 3:0.

Olimpijakos je poveo u 21. minutu meča, kada je Rodinei sa desne strane odlično centrirao pošto su mu igrači TSC-a ostavili previše prostora, a u petercu je tu loptu zahvatio El Kabi i poslao u mrežu za 1:0.

Isti igrač je i u 36. minutu zatresao mreži TSC-a, ali taj gol zbog ofsajda nije priznat posle provere u VAR sobi.

Ali, u 40. minutu nije bilo ničeg spornog, Podens je duplirao prednost crveno-belih iz Pireja. Fortunis je sa desne strane poslao loptu u kazneni prostor, na oko petnaest metara od gola, gde je Podens pored statičnih defanzivaca TSC-a uspeo da primi loptu, da se okrene, namesti za udarac i pošalje precizan udarac u donji desni ugao Ilićevog gola za 2:0.

Samo dva minuta kasnije - opet Podens, opet smušeni defanzivci TSC-a i još jedna lopta u mreži golmana Ilića. Sve se dogodilo posle izgubljene lopte na sredini terena, usledio je brz napad Olimpijakosa, još jedna asistencija Fortunisa i novi gol Podensa za 3:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke