Poluvreme: VAR ne radi, Partizan na pogon Slobodana Uroševića ide ka pobedi

Autor: Nemanja Janošev
subota 02.04.2022.
14:52
Izvor: Sportske.net

Odlični Urošević!

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vode sa 2:0 u prvom poluvremenu utakmice sa TSC-om u 29. kolu Super lige Srbije.

Dobar tempo protekao je u prvom delu utakmice na stadionu Partizana. Domaćin je uglavnom bio iza lopte, dok je TSC isprva više pokušavao i to preko krila gde je opasan bio Jug Stanojev u svojim ubacivanjima.

Prvu konkretnu akciju, domaći su pretvorili u vođstvo. Izdejstvovali su prekršaj na ivici kaznenog prostora, a potom je Urošević, nakon što mu je Natho namestio loptu, istu poslao kao projektil u mrežu Nenada Filipovića za promenu na semaforu u 11. minutu.

TSC se nije predavao, napadali su sa krila i pokušavali preko Banjca i Ratkova, dok su crno-beli imali jednu sjajnu šansu kada je Menig ubacio sa leve strane za Terzića, ali je mladi fudbaler blokiran u nameri da postigne i drugi gol za domaće.

Kada nije on uspeo, jeste ponovo sjajni Slobodan Urošević. Sada je i glavom pokazao da ume da bude opasan pogodivši malu mrežicu za 2:0 posle 35 minuta igre. To je njegov šesti gol u sezoni.

Ono što je obeležilo prvi deo jeste i kvar u audio komunikaciji između arbitara na terenu i VAR sudija u Staroj Pazovi, te je meč kasnio nekoliko minuta. Tako nije bilo VAR-a na ovoj utakmici, a nepoznato je da li se u međuvremenu situacija popravila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke