POLUVREME - Veliki kiks pokvario utisak o igri Partizana

Autor: Darko Mitrović
subota 02.07.2022.
19:20
Izvor: Sportske.net

Posle rano primljenog gola, crno-beli nisu bili inferiorni protiv turskog tima.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme u Gracu, Fenerbahče vodi protiv Partizana rezultatom 1:0.

Iako se radi o prijateljskoj, pripremnoj utakmici pred početak naredne sezone, navijači Fenerbahčea su odlično popuniuli tribine stadiona u Gracu i sve vreme pružaju veliku podršku svom timu. Tu je i jedna manja grupa navijača Partizana, ali im je teško da dođu do izražaja pored znatno brojnijih pristalica Fenerbahčea.

Kada je u pitanju teren, Fenerbahče je poveo već u drugom minutu posle velikog kiksa golmana Stevanovića. On je pogrešio pod pritiskom Valensije, prilikom ispucavanja lopte pogodio je Valensiju, koji je uspeo da iskontroliše loptu i pošalje je u nebranjenu mrežu - 1:0.

Prva prava opasnost pred golom Fenera viđena je tek posle pola sata igre. Posle odlično izvedenog kornera kornera Andradea u 31. minutu Rikardo je zahvatio loptu glavom u kaznenom prostoru Fenerbahčea, ali ju je poslao iznad prečke.

Iskupio se Nemanja Stevanović za grešku s početka meča odličnom intervencijom u 34. minutu kada je zaustavio snažan udarac Valensije iskosa sa leve strane.

Bilo je i nekoliko čarki na terenu, pa u pojedinim momentima se čini kao da se radi o takmičarskoj, a ne prijateljskoj utakmici, čemu doprinosi i atmosfera na tribinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke