POLUVREME - Vojvodina pronašla Partizanovu slabu tačku

Autor: Nemanja Janošev
subota 01.04.2023.
20:53
Izvor: Sportske.net

Domaćin bliži vođstvu.

Sportske.net/Nemanja Janošev
Sportske.net/Nemanja Janošev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine i Partizana igraju poluvreme bez golova u derbi meču 28. kola Super lige Srbije.

Imajući u vidu ulog utakmice, te da očekivao nešto mirniji početak meča kako bi se "opipala" situacija, dogodilo se sasvim suprotno.

U prvih 10 minuta videli smo tri situacije vredne pomena. Dve je imao domaćin koji je u devetom minutu bio blizu pogotku posle pokušaja glavom Dejana Zukića, Lopta je završila tik iznad prečke gola Stevanovića. Pre toga beležimo i neuspelu kombinaciju Miloševića i Čumića, a sve je počelo dosta nepreciznim udarcem Nemanje Jovića posle dva minuta igre..

Dve ekipe su nekako ravnopravno raspodelile posed lopte. Svako je imao svoje bolje segmente, ali je utisak da je Partizan jasno pokazao svoje slabe tačke i Vojvodina ih je uvidela. Konkretno, to je Marko Živković koji je ispadao u praktično svakoj situaciji kada domaćin napada po levoj strani. Tako je Lazarević više puta prolazio, ali i Zukić je u 21. minutu odatle ušao u središnji deo igrališta i opalio, no Stevanović je prvo zaustavio njegov pokušaj, a potom sjajno i Malbašićev.

Živković je konstantno kasnio u kontrama i ostavljao je dosta prostora protivniku da kreira sa te strane terena. Moglo mu se to obiti o glavu i u 45. minutu kada je Malbašić istrčao i poslao loptu u srce šesnaesterca, ali je Milošević bio neodlučan u kretnji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke