Poluvreme - Voša izgubljena u Humskoj, sigurno vođstvo Partizana

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 21.11.2021.
16:36
Izvor: Sportske.net

Sigurno vođstvo crno-belih.

 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana otišli su na poluvreme sa sigurnim vođstvom protiv Vojvodine 2:0 u derbiju 17. kola Ling Long Super Lige Srbije.

Prvu priliku za Partizan imao je mladi Lazar Pavlović već u petom minutu. Nosilac igre crno-belih je sve uradio kako treba, ali je golman Vojvodine Simić zaustavio udarac.

Na sledeću ozbiljniju priliku crno-belih čekalo se do 20. minuta kada je pokušao Slobodan Urošević, međutim njegov udarac je takođe osujetio Simić.

Vojvodina je veći deo utakmice igrala s namerom da sačuva gol, a vrlo retke su bile situacije kada su izabranici Slavoljuba Đorđevića prelazili na protivničku polovinu.

Veliki peh za gostujući tim dogodio se kada je u 33. minutu zbog povrede teren morao da napusti Dušan Stevanović umesto kojeg je ušao Boris Kopitović.

Već u narednom napadu pokušao je i Danilo Pantić, preslabo za danas odličnog Simića.

Isti fudbaler je u 35. minutu doveo crno-bele u vođstvo nakon što je lepo zahvatio loptu nakon što do nje nije došlo nekoliko igrača u kaznanom prostoru.

U 42. minutu Kvinsi Menig uvećao je vođstvo Partizana na 2:0. Bila je to sjajna solo akcija holandskog krilnog napadača i vrhunska realizacija pored zbunjenih čuvara.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke