POLUVREME - Zanimljivo na ''Marakani''! Tri gola, dva penala, jedna stativa...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.03.2023.
16:50
Izvor: Sportske.net

Pazarci pružaju dobar otpor slavljeniku.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda utakmicom protiv Novog Pazara na svom terenu obeležava 78. rođendan kluba, a njen vezista Gelor Kanga svoj 200. nastup u crveno-belom dresu. Posle prvog poluvremena rezultat je 2:1 za domaći tim.

Trener Zvezde Miloš Milojević se odlučio za kombinovani sastav u ovom meču, ostavio je nekoliko standardnih prvotimaca na klupi, poput Viga, Rodića, Bukarija, Ivanića, a među starterima je i novi napadač srpskog šampiona Marko Rakonjac.

On se na ukazanoj šansi odužio vodećim golom koji je postigao posle kornera u 11. minutu meča - 1:0.

Pazarci se nisu koncentrisali samo na odbranu svog gola, pokušavali su da uzvrate i četrnaest minuta kasnije su iznudili jedanaesterac koji je realizovao Andrija Majdevac za izjednačenje na 1:1. Lopta je prethodno u kaznenom prostoru Crvene zvezde pogodila Dragovića u ruku.

Taj rezultat nije dugo ostao na snazi, jer je u 33. minuti dosuđen jedanaesterac i za Crvenu zvezdu zbog igranja rukom Pešukića u svom kaznenom prostoru.

Sudija Danilo Nikolić je pogledao snimak i onda doneo definitivnu odluku da pokaže na belu tačku, a precizan realizator bio je Gelor Kanga koji je vratio prednost domaćima - 2:1.

Mogli su Pazarci samo nekolikominuta kasnije i do novog izjednačenja, Ergelaš je odlično šutirao sa distance, ali je stativa spasila crveno-bele u toj situaciji.

Zvezda je dobru priliku za treći gol imala pred kraj poluvremena kada je Lazar Nikolić odlično centrirao sa desne strane, a Pešićev udarac glavom zaustavio golman Slavković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke