Poluvreme: Zvezda grabi ka rekordnoj pobedi, ''Delije'' već postavile cilj!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.10.2021.
16:43
Izvor: Sportske.net

Još su domaći i dobro prošli...

Pedja Milosavljevic/Starsport
Pedja Milosavljevic/Starsport

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena, fudbaleri Crvene zvezde vode protiv Kolubare sa 6:0 u Lazarevcu, u utakmici 13. kola Linglong Superlige.

Iako se meč igra po teškom terenu, to ekipi Dejana Stankovića ne smeta da stvara prilike i postiže golove ''kao na traci''.

Sve je počelo volej-udarcem Dragovića na asistenciju Rodića u osmom minutu za vođstvo od 1:0, a osam minuta kasnije Rodić opet asistira, a Ben pogađa za 2:0.

Treći gol bio je delo Mirka Ivanića posle solo-prodora u 19. minutu, ali tu se Zvezda nije zaustavila, već je nastavila u istom ritmu da ''gazi'' nedoraslog rivala.

U 23. minutu Mladenović na svojoj polovini poklanja loptu Pavkovu koji je imao otvoren put ispred sebe, ali ga je loš teren usporio, pa je na kraju pogrešio u želji da asistira za Bena.

Ali, samo minut kasnije, golman Stanivuković je savladan. Opet Rodić centrira sa leve strane, Stanivuković loše interveniše, ispada mu lopta, što Pavkov kažnjava za 4:0.

Tumbas je u 28. minutu, na ulasku u kazneni prostor zaustavio Falka, za sudiju Jovanovića nije bilo dileme - jedanaesterac za Zvezdu koji nije iskoristio Kanga, šutirao je po zemlji pored desne stative.

Ali, nije se dugo čekalo na Zvezdin peti gol. Igrao se 36. minut Falko je na desnoj strani kaznenog prostora domaćih proigrao Gajića, a ovoga puta desni bek crveno-belih upisuje asistenciju, a Ivanić stiže do svog drugog gola - 5:0.

Pred kraj poluvremena, svoj drugi, a Zvezdin šesti gol na ovoj utakmici postigao je Pavkov, pošto je prethodno Ben šutirao, a Stanivuković kratko odbio loptu - 6:0.

Sve golove pogledajte OVDE.

Navijači su rekli svoje, čekaju dvocifren broj golova.

*

*

*

*

*

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke