Poluvreme: Zvezda gubi, Spartak opterećen kartonima, ''Delije'' nezadovoljne suđenjem! (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.02.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Odličan otpor Subotičana protiv aktuelnog šampiona.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme derbija 23. kola Linglong Superlige, Spartak Žk - Crvena zvezda 1:0.

U prvih deset minuta dvojica zadnjih veznih igrača Spartaka dobili su žute kartone od strane arbitra Lazara Lukića, a do poluvremena već je pola Spartakovog tima imalo javne opomene.

Da se Spartak neće samo braniti, pokazao je Srećković u 16. minutu, kada je imao dosta prostora na levoj strani, šutirao je sa dvadesetak metara u bliži ugao, ali Borjan je bio na pravom mestu.

Zvezda je pretila preko Petrovića u sedmom, pa Mirka Ivanića u 14. minutu, kada je sa oko 12 metara poslao loptu iznad prečke. Potom je i Filipo Falko bio sve opasniji po gol Spartaka, imao je dve obećavajuće situacije koje nije iskoristio, a onda je u 27. minutu Italijan morao van terena. Da li zbog povrede ili nečeg drugog, tek Falka je na terenu zamenio El Fardu Ben.

A onda, 36. minut meča, najbolja akcija domaćeg tima od početka meča, kroz sredinu, Šimura i Srećković probijaju Zvezdinu odbranu, a sve to je na pravi način ispratio Furtula koji izbija sam ispred Borjana i rutinski šalje loptu u mrežu - 1:0.

Naravno, do kraja poluvremena sve jači Zvezdin pritisak, a u 43. minutu sjajnu priliku posle kornera nije iskoristio Falćineli, loptu je sa desetak metara poslao preko gola.

-

-


-


-


-


-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke