Poluvreme - Zvezda mnogo opasnija, ali Partizan vodi majstorijom Natha! "Delije" našle krivca (TVITOVI)

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 19.09.2021.
18:50
Izvor: Sportske.net

Bolja igra Zvezde, ali to im ne znači mnogo, jer je prednost na strani rivala.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana vode na prvom poluvremenu utakmice sa Crvenom zvezdom 1:0 u okviru 156. "večitog derbija".

Ofanzivnija je bila Crvena zvezda u prvom poluvremenu, dok Partizan nije bio agresivan u napadu i u toj fazi su uglavnom tražili Rikarda Gomeša koji je bivao odlično čuvan od strane, pre svih, Dragovića, ali pratili su ga i Eraković, te Degenek.

Izabranici Dejana Stankovića imali su više pokušaja i boljih prilika u ovom derbiju. Prvu je propustio Loi Dioni koji je iskoristio svoju brzinu spram Vujačića i Saničanina te iskosa sa desne strane, iz neposredne blizine, pogodio Aleksandra Popovića čiji izlazak u udarac je bio pravovremen.

Ponovo Dioni nije bio na visini zadatka u situaciji u kojoj je mogao da se proslavi. Isto je bilo protiv Brage, a i protiv Proletera u prošlom kolu. Nekoliko pokušaja sa distance imali su gosti, a novu odličnu priliku propustili su u 30. minutu kada je Aleksandar Katai glavom, posle ubacivanja Milana Rodića, zatresao prečku.

I onda - šok za Zvezdu. Iako su imali više prilika, ali i onih boljih, Partizan je ipak bio prvi koji je poveo i to na kakav način. Fenomenalan pogodak postigao je Bibars Natho u 36. minutu susreta sa distance, uhvatio je Borjana u pogrešnoj proceni za prednost domaćina i radost domaćih navijača.

Imao je Partizan još jednu priliku kada je utrčao Urošević pred gol, bilo je opasno, ali promene rezultata nije bilo.

Gol Natha možete pogledati OVDE.

*

*

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke