Poluvreme: Zvezda odoleva, navijači besni, najavljuju pobedu ''iz inata'' /TVITOVI/

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.11.2021.
21:49
Izvor: Sportske.net

Rano isključenje poremetilo je koncepciju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Završeno je prvo poluvreme utakmice na ''Rajku Mitiću'', Crvena zvezda - Mitjiland 0:0.

Mađarski sudija Bognar je u prvih 45 minuta prilično razbesneo Zvezdine navijače. Sve je počelo ranim žutinm kartonom za Kataija, a onda je već u 12. isključio Degeneka koji je kao poslednji igrač odbrane zaustavio Isaksona ispred Zvezdinog kaznenog prostora.ć

U 28. minutu se dogodila i sporna situacija u kaznenom prostoru gostiju, kada je Katai oboren, ali je umesto penala dosuđen ofsajd.

Takođe, osim crvenog kartona za Degeneka, sudija Bognar je pokazao i još tri žuta kartona Zvezdinim fudbalerima - pomenutom Kataiju, a onda i Pavkovu i Benu u završnici prvog poluvremena. Gostima - nijedan.

Inače, Zvezda je do Degenekovog isključenja bila bolji, konkretniji rival, bez obzira na vodom natopljen teren. Pretili su Ben i Kanga, a kada su crveno-beli ostali sa igračem manje, odbrana gostiju mogla je da odahne. 

Na drugoj strani, bilo je nekoliko opasnih napada gostiju, ali je Zvezda uspela da se odbrani.

U 40. minutu još jedna velika prilika za Mitjiland, Sisto je napravio pometnju ispred kaznenog prostora Crvene zvezde, poštom šutirao sa petnaestak metara, ali je Borjan bio na pravom mestu i uspeo je da izbije tu loptu.

*

*

*

*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke