Poluvreme: Zvezda oprezna, navijači gube strpljenje /TVITOVI/

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.11.2021.
19:33
Izvor: Sportske.net

Može li bolje u nastavku?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena utakmice petog kola Lige Evrope, Crvena zvezda - Ludogorec 0:0.

Zvezdinu podršku večeras na tribinama čine deca do 14 godina, zbog poznate kazne koju je crveno-belima izrekla UEFA. Atmosfera slična onoj letošnjoj protiv Kairata, kada je Zvezda slavila sa 5:0, ali Ludogorec je za sada mnogo ''tvrđi orah''.

Crveno-beli su osim Dionija, Gobeljića i Degeneka, večeras oslabljeni i neigranjem standardnog levog beka Milana Rodića koji ima stomačni virus.

Prilično nezanimljivo je bilo na terenu, pogotovo u prvih pola sata meča, bez prilika i na jednoj, i na drugoj strani, da bi u 33. minutu Katai imao svoj karakterističan prodor po levoj strani, došao je do gol aut linije, ali nije uspeo da asistira u sredinu pored zgusnute odbrane Ludogoreca.

Pet minuta kasnije Ivanić je snažno šutirao sa dvadesetak metara, iskosa sa leve strane, golman Pat je ispustio loptu, ali je ona na njegovu sreću završila u korneru.

Nešto kasnije je pokušao i Kanga iz daljine, ali nije bio dovoljno precizan. Ipak, najbolju priliku Zvezda je imala u poslednjim sekundama poluvremena, kada je posle dodavanja Kataija, Ivanić pogodio spoljni deo mreže, iskosa sa leve strane.

Za to vreme, Mitjiland i Braga igraju nerešeno u Danskoj, rezultat posle prvog poluvremena je 1:1, pa ako ovi rezultati ostanu do kraja, Zvezda će ostati na drugom mestu koje vodi u ''evropsko proleće'', ali verujemo da će za sat vremena vesti biti još bolje po crveno-bele.

*



*


*


*.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke