Poluvreme - Zvezda "pati" u Topoli od bivšeg akademca i nekadašnje želje

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 16.12.2021.
16:53
Izvor: Sportske.net

Fantastična utakmica sa četiri gola u prvom poluvremenu.

Sportskenet/Nemanja Janošev
Sportskenet/Nemanja Janošev

Povezane vesti

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole i Crvene zvezde igraju odličan meč na "TSC areni" u derbiju kola Super lige i nakon prvih 45 minuta rezultat je 2:2.

Ukoliko ste neutralac, a posmatrate ovu utakmicu, definitivno možete da uživate. Spektakularnih prvih 45 minuta priuštila su nam dva tima.

Ekipa Žarka Lazetića je pokazala da nema nameru da se osloni samo na puku odbranu svog gola, već da namuči Crvenu zvezdu što više mogu. Nekadašnje dete Crvene zvezde Jug Stanojev ostavljao je Milana Rodića u prašini gotovo prilikom svakog napada domaćih preko desne strane. Velike poteškoće gostima pravio je i Mihajlo Banjac, fudbaler kojeg je Crvena zvezda želela prošle godine.

Greška Zorana Popovića omogućila je TSC-u gol za vođstvo, da bi Mirko Ivanić poravnao svega nekoliko trenutaka potom. Tim iz Bačke Topole se nije dao omesti, pa su u 18. minutu preko Banjca i Stanojlovića došli do novog pogotka.

Ipak, posle desetak minuta mirnijeg perioda i nekoliko naleta TSC-a, Milan Pavkov je na lep način uspeo da donese i drugo izjednačenje gostima.

Zvezda je imala mnogo više napada, ali nije skroman bio ni TSC, čija je odbrana uprkos vođstvu stajala visoko na polovini rivala. 

Pokazatelj da Stanković nije bio zadovoljan je i činjenica da je sredinom poluvremena napravio prvu promenu i sa terena izvukao Njegoša Petrovića, a umesto njega uveo Slavoljuba Srnića.

Sportskenet/Nemanja Janošev

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke