POLUVREME - Zvezda pokazala zube Zenitu, ali ponovo već poznata boljka

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 03.07.2022.
19:51
Izvor: Sportske.net

"Krompirići" za sada.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbaleri Zenita i Crvene zvezde igraju prvo poluvreme bez pogodaka u prijateljskoj utakmici u Sočiju.

Vrlo dobar i aktivan prvi deo igre. Crvena zvezda je bolji rival, ali za sada golova nema, što ponovo može da učini Stankovića nezadovoljnim budući da je više puta isticao kako realizacija mora da se popravi.

U ranoj fazi utakmice, izabranici Dejana Stankovića koji se još jednom opredelio za jak, ali ne i najjači sastav, pokazali su zube svom rivalu. Nije bilo Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija što momentalno znači nešto drugačiju navalnu taktiku srpskog šampiona.

Ali, i njihove zamene bile su poprilično zadovoljavaljuće. Ibrahim Mustafa igrao je levo, a Osman Bukari desno i upravo su njih dvojica, s akcentom na prvopomenutog, stvarali ozbiljne prilike pred golom Odoevskog.

Sam Mustafa je imao dve šanse, a jednu je kreirao za Milana Pavkova koji opet nije pogodio iz slične situacije poput duela sa Domžalama.

Crvena zvezda je pokušavala visokim presingom da se domogne poseda i eventualnih prilika što im je uspevalo za nogom u pojedinim navratima, ali ništa od zamišljenog za sada ne donosi rezultat.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke