Poluvreme - Zvezda pustila gas

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 26.08.2021.
21:17
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda solidna u Rumuniji.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta utakmice u Klužu rezultat je 1:1, a ukupan rezultat nakon 135 minuta igre je 1:5 za Crvenu zvezdu protiv Kluža.

Zvezda je u utakmicu ušla sa 4 gola prednosti iz prvog duela, a već nakon pet minuta igre bilo je 0:1 u korist srpskog tima i u Klužu.

Crveno-beli su poveli nakon kaznenog udarca, Majkl Oliver je pokazao na belu tačku, bilo je dosta duela i ostaje samo pitanje gde je bio faul, možda je najjači duel bio onaj u kom je učestvovao Degenek, mada moguće da je faul bio i nad Pavkovim. 

Aleksandar Katai je bio strelac iz penala, loše ga je izveo, ali je golman Arlauskis samo dokačio nogom loptu i ona je završila pod prečkom za 0:1. 

U nastavku Kluž je imao dobru šansu preko Sigurjonsona čiji je udarac odbranio Borjan, a prethodno je pretio i Debeljuh kada je dobro intervenisao golman reprezentacije Kanade. 

Kluž je bila ekipa koja je preuzela terensku inicijativu, i uspeli su na kraju da stignu do gola. Debeljuh je bio strelac, Kostače je probio po desnoj strani gde je bio Rodić, zavrnuo je loptu, a hrvatski napadač je pogodio mrežu Borjana. 

Do kraja Kluž je bila ekipa koja je više napadala, ali nije više bilo promene rezultata. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke