Poluvreme: Zvezda u minusu, navijači u neverici!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.08.2021.
19:50
Izvor: Sportske.net

I dalje Zvezda ima problema, kao da je pobeda nad Kairatom bila samo bljesak...

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Posle prvog poluvremena u Tiraspolju, Šerif - Crvena zvezda 1:0, pa se srpski šampion udaljio od plasmana u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona, s obzirom da je u Beogradu bilo 1:1.

Zvezda je već u trećem minutu pripretila posle kornera, kada je Falko ubacio loptu, a Degenek glavom šutirao zamalo pored gola.

Pet minuta kasnije još jedan dobro izveden korner Falka, ovoga puta sa desne strane, međutim Dragović nije uspeo da zahvati tu loptu.

Potom su pokušavali i Ivanić i Katai, nisu bili precizni, a onda su i domaći počeli da prete.

Najveća pretnja po gol Crvene zvezde viđena je u 31. minutu kada je Traore snažno šutirao iskosa sa leve strane pod prečku, ali je Borjan odlično intervenisao.

Nekoliko minuta kasnije opet Traore prolazi pored Gajića i upućuje novi udarac sa leve strane, ali ovoga puta to je bilo nešto između šuta i centaršuta, pa nije bilo veće opasnosti po gol Borjana.

U 39. minutu Katai je je na dodavanje Ivanioća imao dovoljno prostora na dvadesetak metara od gola, ali nije to iskoristio, šutirao je neprecizno, preko gola.

Četiri minuta kasnije prostor se ukazao i Srniću na ivici kaznenog prostora, iskosa sa desne strane, ali epilog je bio isti kao i prilikom Kataijevog šuta.

I kada se činilo da će se prvo poluvreme završiti bez golova, Šerif je uspeo da povede. Sve se dogodilo posle slobodnog udarca sa leve strane. Kastanjeda ga je odlično izveo, a viši u skoku od Rodića i Degeneka bio je Arboleda koji udarcem glavom šalje loptu u mrežu - 1:0!

*


*


*


*


*


*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Tuesday, 10.08.2021
19:55

Ako izjednačite igraćete i LŠ,a ako ne to je Vaša realnost.Slabo ste počeli i bez igre ovih 5-6 mečeva.Imajte na umu da protiv Vas u revanšu nije igralo 5-6 glavnih igrača Ahmeta.Srećom obezbedili ste nastavak u evropi ,što je za srpski fudbal extra.