Poluvreme: Zvezda vodi, ''Čuka'' preti, a sudija...? Zvezdaši nezadovoljni pojačanjem /TVITOVI/

Autor: Darko Mitrović
subota 12.02.2022.
17:55
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli rano poveli, ali gosti se ne predaju.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crvena zvezda ima ogroman motiv da pobedom započne drugi deo sezone, pogotovo posle današnje pobede Partizana u Nišu.

Na dobrom su putu i crveno-beli da upišu prve prolećne bodove, s obzirom da posle prvog poluvremena na ''Rajku Mitiću'' vode sa 1:0.

Posle mirnog početka utakmice, Crvena zvezda je povela u 16. minutu meča golom Milana Pavkova. Bila je to brza akcija domaćeg tima posle osvojene lopte na protivničkoj polovini. Ivanić je povukao kroz sredinu, na kraju Rodić sa leve strane vraća u sredinu za Pavkova koji snažnim udarcem sa 12-13 metara pogađa mrežu golmana Petrovića - 1:0.

Gosti sa Banovog brda su imali primedbi na odluku sudije u tim trenucima, jer je u začetku akcije Pavkov oborio jednog od protivničkih igrača, ali sudija Minaković je procenio da tu prekršaja nije bilo.

Pavkov je par minuta posle postignutog gola morao van terena, jer je povređen u sudaru glavama sa Ndiajem, zamenio ga je Rišairo Živković.

Još žešće su protestovali fudbaleri Čukaričkog u 25. minutu kada je Roganović iz slobodnog udarca pogodio prečku, a sudija Minaković nije pokazao na korner jer je lopta u živom zidu zakačila Sanoga.

Bilo je još spornih situacija, prvo start Mijailovića nad Kangom u situaciji kada je vezista Čukaričkog imao žuti karton, a u poslednjim trenucima prvog poluvremena oštar start Živkovića nad Mijailovićem koji je hramljići izašao sa terena. Sudija nije ni dosudio prekršaj, Zvezda je nastavila akciju, a Živković je bio korektan i izbacio je loptu u aut dok je cela klupa gostiju žestoko protestovala pored aut linije.

U komentarima na Tviteru posle prvog poluvremena, primetno je da novi Zvezdin desni bek Kristijan Pićini nije impresionirao pristalice crveno-belih.

*

*

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke