POLUVREME - Zvezda vodi, prvenac Šljivića napravio razliku!

Autor: Lazar Nikolić
sreda 03.04.2024.
19:48
Izvor: Sportske.net

Crveno-beli idu ka nova tri boda.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode sa 1:0 protiv IMT-a nakon prvih 45 minuta meča 28. kola Super lige Srbije na "Marakani".

Gol za crveno-bele postigao je mladi ofanzivac Jovan Šljivić kome je to prvenac u dresu prvaka Srbije.

 Zapretila je Zvezda posle samo dva minuta. Ivanić je šutirao sa distance, a golman IMT-a Knežević odbranio njegov udarac.

Samo dva minuta kasnije domaćin je poveo. Gelor Kanga je karakterstičnom dugom loptom pronašao mladog Jovana Šljivića na levoj strani, a Zvezdin bonus neodbranjivo šutirao u dalji ugao za vođstvo svog tima.


Prvi udarac ka golu Glazera gosti su uputili u osmom minutu preko Kijevčanina, ali izraelski čuvar mreže nije imao problema da interveniše.

U narednih desetak minuta IMT se oslobodio pritiska. Zvezda je imala kontrolu, ali ne i izgledne prilike da udvostruči prednost sve do 20. minuta kada je Rodić šutirao, a Ivanić želeo da skrene loptu u mrežu i u tome nije uspeo.

Mogla je Zvezda do drugog gola u 25. minutu kada je defanzivac gostiju Delević načinio veliku grešku i predao loptu pravu u noge Krasou, koji je šutirao, a čuvar mreže „traktorista“ Knežević odbranio njegov udarac.

Raspoložen je večeras Šljivić za igru, svoj šut još jednom je oprobao 10 minuta pre kraja poluvremena, ali opasnosti po Kneževića nije bilo.

Igrao je IMT sasvim dobro i opredelio se da iz kontranapada preko brzonogih Lutovca i Terzića pokuša da stigne do izjednačenja, ali pogotka nije bilo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke