POLUVREME - Zvezdina bajka, "turbo" Bukari i odlični Kangva!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.08.2022.
21:38
Izvor: Sportske.net

Sjajna partija Crvene zvezde

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Posle 45 minuta utakmice ekipa Crvene zvezde vodi protiv Pjunika u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sa ubedljivih 3:0 pred oko 40 hiljada gledalaca na stadionu "Rajko Mitić". 

Počelo je golom Bukarija nakon kontre Crvene zvezde, akcija je tekla preko Ivanića i Kataija, ali je na kraju gol poništen zbog ofsajda. 

Najbolja prilika do tada je bio udarac Aleksandra Pešića u 14. minutu koji nije bio problem za ekipu iz Jerevana, a tri minuta kasnije je Bukari je šutirao sa oko 10 metara, a onda dobra odbrana Jurčenka nogom. 

Jermeni su disciplinovano igrali u prvom poluvremenu, jasno je bilo da su spremili ovu utakmicu na odličan način, ali je Zvezda kvalitetniji tim što je samo trebalo dokazati. 

Aleksandar Katai je zbog nervoze dobio žuti karton, a onda je i Pjunik imao veoma opasan napad preko Davinijana kada su se Borjan i Milunović sudarili, ali je po sreću srpskog kluba, opasnost brzo otklonjena. 

I onda gol u mreži Pjunika, Bukari je imao zaostatak u odnosu na protivnika, ali je brzinom munje prvo pretrčao, a onda i bio snažniji od svog čuvara, izbio je sam ispred golmana i rutinski ga zaobišao za 1:0

Samo par minuta kasnije, Zvezda je vodila sa 2:0. Ponovo je Bukari dobio loptu na desnoj strani, driblao protivnika, a onda uputio upotrebljivu loptu u peterac gde je bio Kangva, pogodio je za ogromnu prednost. Sudija je mislio da je Kangva igrao rukom, ali je VAR potvrdio drugačije. 

Imali su gosti dobrih akcija u prvom poluvremenu i izuzev tih pet minuta kada su primili dva gola, izgledali su kao veoma disciplinovana ekipa. 

I onda novi gol u njihovoj mreži, ponovo je loptu dobio Bukari na desnoj strani, ponovo je dovodio do ludila protivnika, a onda šut u dalji ugao, lopta se od stative odbila u mrežu za 3:0! Igrao se 44. minut. 


Uglavnom, Zvezda je jači protivnik, jasno je da je sada još veći favorit, a mi čekamo drugih 45 minuta i nadamo se još golova u mreži jermenskog tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke