POLUVREME - Zvezdina "rapsodija", Pavkov čuva položaj, Katai piše istoriju!

Autor: Lazar Nikolić
subota 16.07.2022.
20:49
Izvor: Sportske.net

Pogodio i Kanga.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode protiv Kolubare sa 5:0 na poluvremenu utakmice drugog kola Super lige Srbije.

Ekipa Dejana Stankovića odigrala je furiozno u prvih 25 minuta i u tom intervalu postigla četiri pogotka, po dva puta su se u strelce upisali Aleksandar Katai i Milan Pavkov. U poslednjem minutu poluvremena pogodio je i Gejlor Kanga.

Zvezda je povela u devetom minutu, Kangva je sjajno uposlio Kataija, a ovaj odličnim udarcem pogodio u rašlje Popovićevog gola.

Mogla je Kolubara da dođe do izjednačenja tri minuta kasnije, napadač gostiju Vukušić izašao je sam na Borjana posle greške Erakovića, ali se hrvatski internacionalac nije dobro snašao, pa je Zvezdin kapiten pre njega došao do lopte i otklonio opasnost.

Kazna je stigla u 16. minutu, odlično je na desnoj strani probio, desni bek večeras, mladi Nikola Stanković, uputio dobar centaršut, a Milan Pakov sjajno pogodio glavom, i tako učvrstio svoje mesto u startnoj postavi ekipe Dejana Stankovića.

Samo šest minuta kasnije ponovo je pogodio Pavkov. Bukari je sjajnom dugom loptom iza leđa odbrane Kolubare uposlio Ivanića, a on nesebično uposlio Pavkovka koji je rutinski poslao loptu u mrežu.

Sjanih 25 minuta za "crveno-bele" kompletirao je Aleksandar Katai svojim drugim golom na meču na asistenciju Bukarija. To je bio Kataijev 84. gol za Zvezdu, tako je momak iz Srbobrana postao 10. najbolji strelac u istoriji kluba.

Zvezdi je poništen pogodak u 36. minutu zbog ofsajda, strelac je bio Bukari, ali uzalud.

U poslednjem minutu prvog dela Zvezda je ipak došla do petog pogotka, a u strelce se upisao Gejlor Kanga.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke