Ponos Kragujevca poslednji na tabeli - "Radnički nikad nije imao veći budžet, pukao bih od muke!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.12.2021.
11:15
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Šta se dešava u Kragujevcu?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U intervjuu za "Žurnal" oglasio se Milenko Marjanović povodom dešavanja u FK Radnički 1923.

Kragujevčani su sada poslednji na tabeli, prvi put od početka sezone, rekli bismo sasvim zasluženo iz do sada viđenog na terenu.

Povodom toga oglasio se nekadašnji čelnik kluba, lokalni biznismen Milenko Marjanović.

"Pukao bih od muke, da mogu... kad gledam kako direktor kluba Nikola Fržović i predsednik Skupštine Branko Antić brukaju Radnički!", rekao je Milenko Marjanović.

Marjanović, inače često viđen i na utakmicama Crvene zvezde, optužio je direktno rukovodstvo Radničkog za nameštanje tendera.

"Prljaju nesposobnošću, blate nameštanjem tendera. Enormne novce troše, uludo i bahato. Nekolicinu igrača plaćaju mesečno 305.000 dinara i više, jednog 364.000. A, ne igraju!? Kad ponekad i budu na terenu, bolje da su ostali na klupi ili na tribinama. Hranili su se doskora u mom hotelu „Zelengora” za 260 dinara, sad u drugom za 300. I, razumljivo, klupski budžet oštetili za 345.000 dinara", rekao je Marjanović.

Marjanović optužuje i jer budžet nikada nije bio veći u klubu.

"Godišnji budžet nikad nije bio veći, više od milion evra. Grad Kragujevac je uplatio bezmalo sto miliona dinara plus pare od TV prava. Šta vredi kad doskorašnji kurir Verka Dugalića u Ekonomcu Fržović i fudbalski anonimus Antić klub srozavaju iz dana u dan - finansijski i rezultatski. Kad funkcioniše kao javno preduzeće, a, pobogu, nije gradska čistoća ili vodovod!", rekao je Marjanović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke