Ponosni Duljaj: ''Gospodo, igrači su i dalje uz mene!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.09.2023.
22:14
Izvor: Sportske.net

Prve reakcije dvojice trenera posle večerašnjeg preokreta na ''Krovu''.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je bio na ivici poraza večeras na ''Krovu' protiv odlične ekipe IMT-a, gubio je sa 0:2, ali je u samom finišu uspeo da napravi veliki preokret i trijumfuje sa 3:2.

''Prvo, velike čestitke kolegi koji ima jednu od najmlađih ekipa u Superligi. Momci su dali sve od sebe, fenomenalna utakmica, pet prelepih golova. Voleo bih da ima više ovakvih utakmica, da bi publika mogla da uživa. Kolega je izuzetno hrabar, da igra sa ovako mladom ekipom i od srca mu čstitam.

Moji igrači su dali sve od sebe, moram da pohvalim i navijače, a gospodi da poručim da nisam izgubio svlačionicu. Igrači su i dalje uz mene'', izjavio je posle meča za Arenu sport trener Partizana Igor Duljaj.

Njegov kolega sa klupe IMT-a Neboja Jandrić je bio razočaran ishodom, ali i ponosan na svoje igrače posle pohvala od strane Duljaja.

''Šta reći posle ovakvog epiloga, Možda te pohvale znače za njihovu budućnost. Ono što moji igrači pokazujuju je iznad njihovih mogućnosti. Partizan je ipak Partizan, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi, a možda ova njihova velika radost govori da i mi nešto dobro radimo'', izjavio je Jandrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke