''Ponosni zvezdaš crveno-bele krvi'': ''Jesmo li ispali od Kairata? Nismo!''

Autor: Darko Mitrović
petak 23.07.2021.
17:10
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Poraz u Kairatu izazvao emotivnu reakciju.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Crvena zvezda na početku nove sezone ne igra na prošlosezonskom nivou, što su pokazali i rezultati protiv Vojvodine i Kairata u proteklih sedam dana.

Šef struke crveno-belih Dejan Stanković uverava da nema razloga za zabrinutost, on i dalje ima poverenja u igrače koji su mu na raspolaganju i veruje da će već sutra protiv Mladosti iz Lučana Zvezda biti ''ona prava''.

Naravno, današnja konferencija za medije nije mogla da protekne bez još jednog osvrta na poraz od Kairata u Almatiju od 2:1 na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Zvezdin strateg je preuzeo odgovornost.

''Moja krivica je poraz u Kazahstanu, ali neko ko voli Zvezdu kao ja, sigurno neće raditi protiv kluba. Volim i sebe, neću ni protiv sebe da radim i da nekog boljeg ne stavim u tim ili da izmišljam 'toplu vodu'. Ako me je Zvezda nešto naučila, to je da je nemoguće moguće i da se ovde snovi ostvaruju.

Dokle god sa crveno-belom krvi budem radio ovde, radiću u dobrobit kluba, jer ko je Dejan Stanković na spram Zvezda - ništa. Ona je mnogo iznad mene.

Jesmo li ispali od Kairata? Nismo. Znam koliko mogu i šta daju fudbaleri za klub i grb. Nešto nije bilo onako kako sam zamislio, ali verujem u sve njih. Svaki navijač, pogotovo kada je teško, znam da će dati maksimalnu podršku svakom igraču u klubu, jer takav je navijač Zvezde. Kad se slavi - slavi se, al kad patimo, onda smo iza kluba maksimalno. E, zato sam ponosan zvezdaš'', zaključio je Stanković.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke