Ponuda je na stolu - Borjan deo novog najvećeg projekta u SAD?!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 05.01.2022.
12:35
Izvor: Sportske.net

Borjan za rešenje njihovih problema?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Golman i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan navodno je dobio ponudu neimenovanog kluba iz MLS lige, piše španski "AS".

Na njegovu adresu stigla je zanimljiva ponuda kluba koji se takmiči u MLS lige, veruje se da je kanadski tim u pitanju, a kao takav, sam se nameće Toronto. 

Osim što je to klub iz zemlje pod čijom zastavom nastupa, izvesno je da bi Borjan imao mesto startera s obzirom na to da Aleks Bono i Kventin Vestberg nisu impresionirali prošle sezone, pritom im ugovori ističu na kraju tekuće godine.

Iza razloga dolaska stoji čitava saga koja traje oko mesec dana, odnosno od remija sa Radnikom kada su se Borjan i Dejan Stanković posvađali u svlačionici.

Borjan bi u Kanadi bio pod budnim okom javnosti pred potencijalni plasman ove zemlje na Svetsko prvenstvo u Kataru, što bi se dogodilo po prvi put od Meksika i 1986. godine.

Toronto sprema ozbiljan projekat za leto. U klub će stići Lorenco Insinje, spominje se da žele i Andreu Belotija iz Torina, a navodno su zainteresovani za još jednog Italijana - Domenika Krišita.

Prošle sezone imali su najgoru kampanju u istoriji franšize. Primili su najviše golova u istoriji kluba i imali najgoru gol-razliku...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke