Popović nahvalio jednog fudbalera: "Kad dođem kući, popiću čašu vina u njegovo ime!"

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 29.09.2023.
22:14
Izvor: Sportske.net

Zaista je odigrao fantastičnu utakmicu.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Drugi vezani trijumf Vojvodine.

"Stara dama" je ponovo slavila na svom terenu, ovoga puta protiv IMT-a, bilo je 2:1, čini se, zaslužena pobeda "Lala".

Trener Popović je posebno istakao jednog fudbalera, a u pitanju je Stefan Đorđević. 

Ovaj iskusni levi bek je imao problema krajem prošle sezone, praktično je sklonjen iz tima, a sada ga je Popović vratio u život. 

"On nije bio planiran da počne utakmicu, ali kada smo razgovarali, shvatili smo da možemo da računamo na njega. Moja želja je bila da on opet bude sa nama. I ovako nekoga Bog nagradi kada dobro radi. Ja odavno nisam video igrača na bilo kom mestu da čita igru, koliko je lopti presekao, koliko je šansi napravio, ušao je u šansu, doduše bio je ofsajd, ali je važno da je osetio prostor. Ja mogu da pričam o periodu od kako sam ja tu, a momci sada daju sve od sebe. Meni ide voda na usta kada igrača koji čita igru, koji ne trči za loptom, nego zna kada i gde treba da bude. Kada dođem kući popiću čašu vina u njegovo ime, jer me je oduševio!".

Đorđević je bio asistent kod drugog gola Vojvodine, odradio je fantastičan posao po levoj strani, a odličan na današnjem meču bio je Mihailo Ivanović koji je postigao dva gola. 

"Miha je jedno divno dete i neverovatan je na treninzima i nije lako da se u glavi prebaci, a njemu je Italija i dalje u glavi. Taj povratak nije lak, jer kada odete negde puni entuzijazma, pa se vratite negde gde sumnjaju u vas, onda je to teško. Ja nikada nisam sumnjao u njega zbog toga što sam video neke stvari i na meni je bilo da ga oslobodim da i svi vi to vidite. Ja uvek mogu da istrpim mladog igrača koji ima kvalitet, a Mihailo ima ponašanje za primer. Ovo samo treba da mu bude dodatni motiv da nastavi ovako, onda ćemo imati mnogo radosti svi zajedno", rekao je trener Popović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke