Popović posle Partizana: "Greške nas opet koštale, zaigrali smo tek posle gola..."

Autor: Milovan Longinov
nedelja 03.12.2023.
08:45
Izvor: Sportske.net

Trener Voše iskren...

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener Vojvodine Ranko Popović smatra da je lošija igra do prvog primljenog gola uticala na krajnji ishod u derbiju sa Partizanom.

Fudbaleri „stare dame“ izgubili su od Partizana u Humskoj rezultatom 3:1, a Popović veruje da je njegova ekipa mogla da igra mnogo bolje u prvom poluvremenu.

"U prvom poluvremenu smo bili premalo aktivini za ono što mi hoćemo da igramo. Nije nas bilo mnogo, Partizan je pružio više, a mi smo počeli da igramo tek posle primljenog gola. Nažalost, posle teške utakmice sa Crvenom zvezdom došao je odmah Partizan i kreirao sa neki ambijent da Vojvodina igra za nekog, a Vojvodina nije neki tim koji igra za nekoga, već za sebe. Vojvodina nije ništa manji klub od Zvezde i Partizana, uz svo poštovanje, oni imaju više titula nego mi, ali imamo i mi dovoljno renomea. Ono što smo prikazali posle 1:0 trebalo je da igramo od početka, imali smo nekoliko šansi posle 1:1, ali nismo ih iskoristili. Čestitamo Partizanu, a mi ćemo opet pokušati da ispravimo greške koje su nas i danas koštale poraza", rekao je Popović.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje Napredak, a pre toga, u sredu se sastaje sa ekipom Mladosti GAT u osmini finala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke