Popović pozvao navijače pred Radnik: "Potrebniji su nam nego ikad"

Autor: Milovan Longinov
subota 21.10.2023.
16:45
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Voše optimista.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Ranko Popović očekuje tešku utakmicu protiv Radnika i poziva navijače da dođu na "Karađorđe". 

Vojvodina u nedelju od 18.00 dočekuje Radnik i želi da nastavi niz pobeda pred svojim navijačima.

"Čeka nas jedan disciplinovani protivnik, ekipa koja je možda najbolje defanzivno organizovana. Imali smo dve nedelje da se posvetimo radu i mogu da kažem da bih bio presrećan ako budemo svi videli deo onoga što su momci radili na treninzima ove nedelje. Sa velikim zadovoljstvom to mogu da vam prenesem, a mi ćemo se potruditi da u nedelju to vidi ceo stadion. Igra, odnos, zalaganje, sve je dijametralno suprotno od drugog poluvremena u Novom Pazaru. S nestrpljenjem očekujem da vidim da li će ekipa ponoviti sve to u nedelju na utakmici", rekao je Popović.

On se još jednom osvrnuo na prethodni poraz od Novog Pazara, nakon kog je očigledno uputio važnu lekciju svojim igračima.

"Ne znam gde su edukovani i kako su fudbalski vaspitavani i ko je kome rekao da tri boda kod kuće i na strani nisu ista i da igra bude toliko drugačija. Ako znaš da igraš fudbal, onda ga igraš onako kako treba da ga igraš. Ja znam da ti momci imaju mnogo više potencijala, ali moraju i oni da budu spremni da ga daju. Ja ne mogu sa kleštima kao zub da iz njega izvlačim, već on mora da bude spreman da ga da. Ove nedelje je stvarno bilo to. Ja sam optimista, ali sam i realista, nisam euforičan, ali je bilo milina gledati kako su radili. Igrači su shvatili neke stvari, ali to sve treba da prebacimo i na teren, na utakmicama. Mi moramo da priznamo i da živimo sa tim da je dres Vojvodine mnogo teži nego nekog drugog kluba. Igrači moraju da budu svesni toga, mi smo tu da im pomognemo. Ako ja treba da ih motivišem, to „ako“ će još uvek da bude tu. Svako ko je normalan i ko je bio na terenu u drugom poluvremenu u Novom Pazaru, ko je bio posle na sastanku, dovoljna mu je motivacija da posle toga obuče dres i zna šta treba da radi", naglasio je Popović.

Za kraj, trener Voše je želeo da uputi važnu poruku navijačima i pozove ih u što većem broju.

"Želim da iskoristim ovu situaciju da javno poručim našim navijačima da dođu u što većem broju, jer su nam zaista potrebni. Zapravo, uvek su nam potrebni, ali želimo da dođu i da naprave ambijent podrške i da guramo jedni druge. Ja obično ovo inače ne radim, ali mi želimo da uradimo na terenu nešto zbog čega će oni želeti da nam se pridruže. Ja hoću da dođu da pokažemo da smo zajedno, da možemo i da hoćemo da pravimo novu i bolju priču za sve nas", zaključio je Ranko Popović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke