Poruka iz Humske: "PAOK želi Leonarda, ponuda nije stigla"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 23.05.2017.
15:06
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Tako bi se u najkraće moglo sažeti sve što bi navijači Partizana trebalo da znaju po pitanju vesti koju su lansirali grčki mediji.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub PAOK očito želi da vidi Brazilca Leonarda da Silvu Souzu u svojim redovima, ali crno-beli iz Soluna još uvek nisu poslali zvaničnu ponudu.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev potvrdio je "Žurnalu" da interesovanje PAOK-a postoji, ali i da Grci nisu jedini koji prate Leonarda.

"Pisalo se mnogo ove godine oko Leonada, ne bih previše ulazio oko interesovanja PAOK-a jer zvaničnu ponudu nismo dobili. Činjenica je da ga želi PAOK, ali i mnogi klubovi iz najjačih liga Evrope" rekao je Ivica Iliev.

Zbog činjenice da Leonardo ima otkupnu kaluzulu u ugovoru nezahvalno je prognozirati da li će Brzilac ostati u klubu barem do kraja kvalifikacija za evropska takmičenja.

Uprkos neizvesnosti koja vlada po pitanju odlaska najboljih pojedinaca navijači Partizana ne bi trebalo da brinu jer Ivica Iliev već sada ima kompletan plan za predstojeći prelazni rok.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Tuesday, 23.05.2017
18:41

Mnogo se grešilo u prethodnom periodu zato smo i ispali iz evrope rano,dosta promašaja smo imali..i djurdjic,radović,marjanović,miletić,radin,gogua..

avatar
Wednesday, 24.05.2017
20:24

Iz Evrope smo ispali isključivo zbog sudija, znači samo zbog sudija i ni zbog koga drugoga jer su nas u obe utakmice debelo oštetili. Osim Đurđića nijedan od ovih se nije pokazao kao promašaj. Radović je čoveče davao golove kasnije Realu i Borusiji Dortmund u LŠ sa Legijom. Marjanović je greška što je sklonjen iz tima jer je bolji od Jevtovića. Miletić i Radin su pokazali da zaslužuju da igraju u Partizanu. Gogua igrački nije promašaj već ga je Beograd promenio kao čoveka.

avatar
R E V O L T
Thursday, 25.05.2017
09:11

O'ladi vise...

avatar
Zmaj sa Juga
Tuesday, 23.05.2017
17:54

Najbolji plan je da se zadrzi, ko ce opet Jovo nanovo, ova ekipa je uigrana dosta i sad menjati neke igrace i uklapati ih u sistem igre je malo teze!!!

avatar
Al(a)din
Tuesday, 23.05.2017
17:20

A inace planovi u nasim klubovima se realizuju tek nedelju dana pred kvalifikacijama

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 23.05.2017
16:22

Bez 7 miliona nek idu gde znaju!

avatar
Tuesday, 23.05.2017
15:41

kad bi mogli da vidimo taj kompletan plan ? nadam se samo ne sat vremena pred pocetak kvalifikacija ...

avatar
Tuesday, 23.05.2017
17:02

Ako misliš na plan za pravljenje tima za narednu sezonu, budi siguran da postoji. A ako misliš da se ostvari onda bolje da ga niko van kluba ne zna. Znam odakle duva ovaj vetar baš sada oko Leonarda ali džabe im takvi pokušaju igrači znaju na čemu su sa strukom tako da mogu samo da nas motivišu time čime se bave za kraj sezone.

avatar
Tuesday, 23.05.2017
21:22

mislim na ono pravljenje tima u 5 do 12 svake sezone ... ako se secas Leonardo nije ni igrao protiv Zaglebja jer je kasno doveden ... poenta ja da se dovedu igraci i prodju kompletne pripreme a ne da sa koferima utrcavaju na utakmice