Poruka iz JSD Partizan: ''Uredno smo slali račune fudbalskom klubu, ni dinar nisu platili''

Autor: Darko Mitrović
petak 07.07.2023.
15:14
Izvor: Sportske.net, Sportklub

Tužno je šta se sve dešava u ovako velikom klubu...

2022 Starsport.rs ©
2022 Starsport.rs ©

Povezane vesti

Problem za problemom na stadionu u Humskoj. Ne samo što je prethodna sezona bila jedna od najlošijih u ovom veku, nego su i finansijski problemi postali toliko veliki da je isključena i struja Fudbalskom klubu Partizan.

Prva reakcija iz Humske je bila da račune treba da plati JSD Partizan, odakle je vrlo brzo ''loptica'' vraćena u polje fudbalskog kluba.

Na tu temu se u razgovoru za ''Sportklub'' oglasio Željko Tanasković, generalni sekretar JSD Partizan.

''Isključenje električne energije koje se desilo na stadionu Partizana vezano je isključivo za brojila na koja je povezan fudbalski klub. Svim ostalim klubovima JSD Partizan, struja će biti uključena koliko danas. Kako smo informisani, tehnički je jedino tako bilo moguće da isključenje bude obavljeno. 

Od promene uprave JSD Partizan, mi smo uredno slali račune i za struju i za ostale dažbine fudbalskom klubu, ali oni kao najveći potrošači nikada ni jedan dinar nisu uplatili sportskom društvu na ime duga'', izjavio je Tanasković i otkrio da je ukupna visina duga oko 30 miliona dinara.

On takođe odbacuje odgovornost JSD Partizan za novonastali problem.

 ''Dug je nastao usled potrošnje koju generiše fudbalski klub. Taj dug je u reprogramu a iznose po reprogramu i aktuelnu potrošnju je plaćalo JSD Partizan u ime FK Partizan koji je faktički dužnik. Takođe, fudbalski klub nije uplatio ni dinara za dug prema računima za komunalne usluge. 

Nažalost, ovakva situacija je naša trenutna realnost i iako JSD Partizan ne snosi odgovornost za nju, ja kao generalni sekretar delim sramotu što se unutar našeg društva neko toliko neodgovorno ponaša prema grbu i imovini crno-bele porodice'', zaključio je Tanasković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke