Poruka iz Kragujevca: ''Zar zbog Kabela, ili IMT-a da odustanemo?! Radnički je mnogo veći klub!''

Autor: Darko Mitrović
petak 07.05.2021.
23:35
Izvor: Sportske.net, RTK

Meč sledećeg kola doživljavaju kao finale.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajic
fkradnicki.com/Nenad Kotlajic

Povezane vesti

Bolan udarac doživeli su fudbaleri kragujevačkog Radničkog u Lazarevcu protiv Kolubare, gde su sa igračem manje poraženi rezultatom 3:1, ali su posle meča bili ogorčeni na suđenje, pa su se zbog toga oglasili i zvaničnim saopštenjem.

Ipak, vremena za prevelike analize, niti isterivanje pravde nema, jer već u sledećem kolu, u nedelju od 17h, Radnički dočekuje ekipu Trajala.

Kragujevčani su i dalje prvi na tabeli sa dva boda više od Kolubare i tri od Kabela, a da bi tu i ostali, moraće da dobiju Kruševljane koji se bore za opstanak.

Na tu temu je tokom gostovanja na RTV Kragujevac govorio sportski direktor Radničkog Slavko Perović, koji je i demantovao spekulacije koje su se pojavile kako bi navodno Radnički mogao i da odustane od borbe za plasman u Superligu. Naprotiv, Kragujevčani će sada još više želeti da ostvare cilj.

''Kakav bismo mi to klub bili da ne reagujemo na takve priče? Zbog koga mi da odustanemo, zbog Kabela ili IMT-a?! Mnogo je Radnički veće ime i Kragujevac veći grad nego ti klubovi zbog kojih se priča da Radnički hoće da odustane od Superlige. Superliga je naš san, san ovog grada, nešto što naši navijači čekaju godinama. Utakmica protiv Trajala je finalna za nas i nadam se da će momci energijom nekog inata zbog toga što se desilo protiv Kolubare i svega što se dešavalo posle meča, shvatiti ozbiljnost trenutka i izaći na tu utakmicu onako kako treba. Nadam se pobedi i našem slavlju'', naglasio je Perović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke