Poruka iz Niša - Radnički se vraća ''u sam vrh tabele''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.01.2023.
16:16
Izvor: Beta

Uprava rekla svoje posle angažovanja čak sedmorice novih igrača.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Predsednik Upravnog odbora Radničkog iz Niša Dragan Marković rekao je danas da očekuje da se ekipa u prolećnom delu fudbalske Super lige vrati u vrh tabele.

"Tokom ovog prelaznog roka doveli smo sedmoricu igrača kao pojačanja i obezbedili smo sve uslove za realizaciju kvalitetnih priprema, tako da očekujemo da se vratimo u sam vrh tabele", rekao je Marković, saopštio je Radnički.

Sednica Upravnog odbora održana je danas, a jedan od zaključaka bio je da će članovi uprave uraditi sve da obezbede što bolje uslove za igrače i dovođenje što kvalitetnijih pojačanja.

Ekipa je u turskom Beleku na pripremama, gde je odigrala dve od šest planiranih utakmica.

"Jako smo zadovoljni jer će dvojica naših fudbalera igrati za reprezentaciju Srbije na prijateljskoj utakmici sa SAD. Mi smo srpski klub i ponosni smo kada naše fudbalere pozove Srbija da igraju", dodao je Marković.

Direktor kluba Dejan Propadalo predstavio je izveštaje o zimskom prelaznom roku i pripremama, koji su većinom glasova usvojeni.

Tokom priprema Radnički je pobedio poljsku Jageloniju, a u drugom meču odigrao je nerešeno sa azerbejdžanskom Zirom i ruskim Himkijem.

Igraće se još utakmice protiv češkog Bohemijansa, ukrajinskog Metalista iz Harkova i generalna proba protiv ruskog superligaška Krila Sovjetov.

Povratak u Niš planiran je za 28. januar, a prvu utakmicu u nastavku Super lige Radnički igra u subotu, 4. februara protiv Mladosti iz Lučana na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke