Poruka iz Subotice: ''Partizane, gledaj u svoje dvorište!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.03.2015.
21:26
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Današnje izjave potpredsednika Partizana Milorada Vučelića izazvale su i reakciju iz subotičkog Spartaka, a zbog izrečenih sumnji u regularnost njihovog meča sa OFK Beogradom.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Podsetimo, Crvena zvezda je iz sličnih razloga reagovala zvaničnim saopštenjem u ponedeljak uveče, dok se iz Spartaka oglasio trener ovog kluba Petar Kurćubić.

On je začuđen izjavama koje stižu iz redova jesenjeg šampiona Srbije, ali je i spreman da odgovori na svaku optužbu koja stiže iz Humske.

Kao što već znate, Milorad Vučelić je skrenuo pažnju na podatak da je OFK Beograd u Subotici igrao u znatno oslabljenom sastavu, što smatra glavnim razlogom poraza ''Romantičara'' u ovoj utakmici.

Petar Kurćubić
podseća da je njegova ekipa ove sezone na svom terenu poražena jedino od Partizana, pa da trijumf nad OFK-om ne bi trebalo nikoga da iznenadi.

''Znači li to da smo tada pustili Partizan? Znači li to da ja sad mogu da optužim Partizan da je namerno poklonio bod našim konkurentima Voždovcu i Radničkom iz Niša, jer će protiv nas izginuti da pobede? Smešne su te priče, traže se samo negativnosti i afere u našem mučenom fudbalu umesto da mu se pomogne'', jasan je Kurćubić u izjavi za ''Novosti''.

Na kraju, Kurćubić poručuje ljudima koji vode Partizan da - gledaju svoja posla.

''Neka se Partizan bavi svojim dvorištem'', poručio je Kurćubić.








Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
22:29

Kakva budalastina, Partizan je daleko kvalitetniji od OFK-e, nismo mi za poredjenje:-D

avatar
kostajnicacz
Tuesday, 03.03.2015
20:10

daleko ste kvalitetniji i od radnickog ali ste izgubili bodove, daleko ste kvalitetniji i od vozdovca ali ste primili tri gola, tako da netreba nikog da se podcenjuje danas

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 04.03.2015
19:29

i ja sam za istinu samo neznam kad je kod nas nesto otkriveno

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Tuesday, 03.03.2015
21:22

I od OFK smo izgubili bodove, ali izjava ovih iz Subotice je komicna.nSad ce to lepo da bude ispitano, voleo bih da se otkrije istina.