Poruka Ranka Popovića za "staru damu": "Momci, znate kako se postaje šampion!"

Autor: Milovan Longinov
utorak 21.05.2024.
10:14
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Voše čeka finale u jutarnjim satima...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Ranko Popović je doveo Vojvodinu do četvrtfinala, a tamo je "palicu" preuzeo Božidar Bandović i doveo je do velikog finala Kupa Srbije.

Iz dalekog Japana na dan utakmice javio nam se Ranko Popović i za "Sportske" poručio da će naviti sat kako bi navijao za "staru damu".

Ranko je u svom stilu poslao poruku podrške svom kolegi Božidaru Bandoviću i svojim bivšim igračima. 

"Ne želim da dajem bilo kakve savete, jer Boško je tu i on zna šta je najbolje u ovom trenutku. Ja mogu samo da kažem, kao neko ko je prolazio te trenutke, da se sete zbog čega su počeli da igraju fudbal, da se sete onih momenata kada su sanjali da igraju ovakve utakmice. Sada ne treba više da sanjaju, već da žive svoj san i da ne dozvole nikome da živi njihove snove. Ovo je njihov momenat. Utakmica je u ovom trenutku, u sadašnjosti i tada moraš da budeš tu i da budeš najbolji. Jer, onda će i juče i sutra da bude dobro, ako danas bude kako treba. I kada se sutra probude, kada se pogledaju u ogledalo, neka ne kažu "šta sam propustio", nego "au, majstore šta si napravio". Momci, živite svoj san i ko što je rekao veliki Nebojša Glogovac u "Nebeskoj udici" - "sine, znaš kako se postaje šampion - kada izađeš na teren i pobediš, kada je najvažnije". Ja sutra imam utakmicu, ali je u večernjem terminu, pa ću naviti sat, jer je finale po japanskom u 3 ujutru. Da budem budan, da gledam i da navijam. Živi bili i neka se sete ko je sve nosio taj dres, kao što je taj dekica rekao na Keju. Igrajte lopte i uživajte, to je samo jedan trenutak, i gledajte da taj trenutak bude vaš", poručio je Ranko Popović. 

Vojvodina je u svojoj istoriji dugoj 110 godina osvojila dva nacionalna Kupa, 2014. i 2020. godine, a večeras ima priliku i da se peharom domogne sigurne grupne faze Lige konferencija. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke