Poruka strelca gola za Radnik, "Delije" će zanemeti!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 14.12.2021.
10:00
Izvor: Sportske.net

Ne krije simpatije prema Partizanu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Radnika Bogdan Stamenković, strelac izjednačujućeg gola protiv Crvene zvezde kojim je surdulički tim stigao do velikog boda na "Marakani", posvetio je ovaj pogodak Partizanu u nadu da će im pomoći da osvoje titulu.

Nedugo nakon drugog kiksa Zvezde protiv Radnika u rasponu od svega mesec i po dana, društvenim mrežama su se širile fotografije i poruke mladog napadača u vezi sa Partizanom.

Već prilikom proslave gola u 83. minutu videlo se koliko mu je stalo da zatrese mrežu Zvezdi, a posle meča je istakao uverenje da će doneti titulu crno-belima.

"Pohvalio bih svoje saigrače koji su igrali dobro celu utakmicu, gol je bio samo šlag na torti. Moj san se večeras ostvario, uspeo sam da dam Zvezdi i Partizanu gol. Još uvek ne verujem… Bilo bi mi drago ako bi moj gol doneo titulu crno-belima, ako Bog da, vidimo se na proslavi titule", rekao je bivši fudbaler subotičkog Spartaka za Butasport.

Podsetimo, Zvezda je iz dve utakmice protiv Radnika ove sezone osvojila samo bod, pa ukoliko Partizan savlada u sredu Metalac u Gornjem Milanovcu vratiće se na minus pet u odnosu na večitog rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke