Posle Borjana, oglasio se i Štulić! Šta mu je Deki rekao?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.02.2022.
15:23
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Njegovo radovanje je dovelo do velike gužve na terenu, ali on ima jednostavan odgovor svima koji ga kritikuju.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Najlepši potez sinoćnje dramatične utakmice između Crvene zvezde i Radničkog na ''Marakani'' u osmini finala Kupa Srbije izveo je novi napadač Radničkog Nikola Štulić, koji je u petoj seriji penala ''Panenkom'' savladao Milana Borjana.

Međutim, ta njegova majstorija nije pomogla Radničkom da izbegne eliminaciju, a osim toga, svojim radovanjem je isprovocirao protivničke igrače koji su jurnuli prema njemu u želji da se obračunaju.

Strasti je smirio trener Crvene zvezde Dejan Stanković koji je dotrčao do Štulića, a šta mu je tom prilikom rekao, otkrio je mladi napadač u razgovoru za ''Telegraf''.

''Rekao mi je da moram da mislim na sebe i da mi ne treba etiketa, čestitao mi je 'Panenku' i rekao mi je da se čuvam'', rekao je Štulić.

Ipak, iako se posle meča izvinio rivalima zbog svog postupka, Štulić uverava da se ne kaje, jer je, jednostavno, to njegov način proslavljanja golova.

''Odlučio sam kako ću da šutnem penal, kad mi je to uspelo, onda sam se tako i radovao. Ovo je moje radovanje i protiv svakog drugog kluba, opet bih isto uradio'', poručio je Štulić.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke