Posle četiri meseca, Stanković mu daje šansu za dokazivanje!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 01.12.2021.
11:01
Izvor: Sportske.net

Biće mu teško da se izbori za minutažu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Mladi fudbaler Crvene zvezde Marko Lazetić trebalo bi da započne današnji meč sa Voždovcem kao starter.

U okviru 19. kola Super lige Srbije, Crvena zvezda dočekuj Voždovac, a napadač koji se do skora kalio u Grafičaru trebalo bi da zaigra od prvog minuta, što se poslednji put dogodilo još 6. avgusta ove godine kada je odigrao prvih sat vremena susreta sa kruševačkim Napretkom.

U međuvremenu, nastupao je ukupno još 227 minuta i upisao jedan pogodak. Taj momenat će, kako je i sam rekao, pamtiti do kraja života, a on se dogodio protiv Kolubare u okviru Kupa Srbije kada je bio jedan od pet različitih strelaca.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Prošle sedmice zaigrao je po prvi put u svojoj karijeri u grupnoj fazi Lige Evrope u duelu sa Ludogorecom i malo mu je nedostajalo da se upiše u strelce. Imao je kolosalnu priliku, ali je bio za nijansu neprecizniji. U svakom slučaju, te situacije se stiču iskustvom, koje Marko još uvek nema, 

Danas će protiv Voždovca imati priliku da se nametne Stankoviću. Kada ekipu pojača Ohi Omoižuanfo, ponovo će imati težak zadatak da dođe do minutaže i ovakve prilike želi  i mora oberučke da prihvati.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke