Posle košarkaškog, odgovorio i fudbalski klub - Mali Lazar će moći da gleda Zvezdu kad god poželi!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 28.07.2024.
16:15
Izvor: Sportske.net

Divan gest Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda ugostio je dečaka Lazara Živkovića koji je u prethodnom periodu prodavao lubenice u svom selu Čokot kako bi prikupio novac za utakmice voljenog košarkaškog i fudbalskog tima.

On je zajedno sa svojim ocem ugošćen juče na stadionu "Rajko Mitić" na utakmici sa Mladosti iz Lučana, a klub mu je uručio sezonsku ulaznicu za sve mečeve crveno-belih.

"Lazar Živković iz Čokota kraj Niša je već godinama velika podrška prvotimcima Crvene zvezde. Za njega nemoguće ne postoji, budući da je uz crveno-bele poslednjih sezona bio kako na Marakani, tako i na terenima širom Srbije. 

Dečak se nalazi u invalidskim kolicima zbog zdravstvenih problema koji su ga zadesili od ranog detinjstva, ali ga to nikada nije sprečilo da uz divan osmeh i iskrenu ljubav prema Zvezdi prati mečeve crveno-belih. Rešen je bio da tako bude i ove godine, te je novac za sezonsku ulaznicu prikupljao od prodaje lubenica. 

Međutim, naš klub se potrudio da divnog dečaka usreći i pokloni mu sezonsku kartu pred početak utakmice drugog kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana. Lazara i njegovog tatu je ugostio predsednik Crvene zvezde - Svetozar Mijailović, koji im je uručio karte za sezonu 2024/25 i poželeo im da uživaju u Zvezdinim utakmicama, a verujemo i novim istorijskim momentima. Na taj način naš klub je još jednom pokazao da je Zvezda velika porodica, kao i da je uvek tu za najverniju zvezdašku publiku", stoji u obaveštenju Crvene zvezde.

‍Podsetimo, čim su se pojavili snimci kako Lazar i njegov drugar prodaju lubenice ne bi li sakupili novac za utakmice Crvene zvezde, javio se košarkaški klub i obezbedio mu ulaz na svaki meč.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke