Posle ''osmice'', trener Čukaričkog traži još više od svojih igrača!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.07.2022.
00:23
Izvor: Sportske.net, Beta

Ako ovako nastave, možda ni grupna faza nije daleko.

Starsport.rs ©
Starsport.rs ©

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Kerkez čestitao je večeras igračima na plasmanu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, uz ocenu da su pokazali da imaju veliki kvalitet.

"Ja uvek tražim bolje i nikad se ne zadovoljavam nijednom utakmicom. Moram da im čestitam, pogotovo posle 4:1, nije lako kada u gostima dobiješ 4:1, bili su ozbiljni od prvog minuta i pokazali su zašto svi verujemo i mi ovde i ljudi okolo veruju da ekipa ima veliki kvalitet", rekao je Kerkez za RTS.

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se večeras u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su i u revanšu pobedili luksemburški Rasing sa 4:0.

Čukarički je prvi meč u Luksemburgu dobio rezultatom 4:1, a u sledećem kolu kvalifikacija igraju protiv Tventea.

Kerkez je dodao da nije očekivao veliku efikasnost ekipe na startu nove sezone.

"Nisam, zato što je početak prvenstva i još uvek je sve novo, još uvek se tražimo, ali mislim da napredujemo iz utakmice u utakmicu i da smo zasluženo prošli u sledeće kolo", istakao je on.

Trener Čukaričkog rekao je da ne razmišlja o narednom protivniku u kvalifikacijama, već da je okrenut utakmici u Super ligi Srbije.

"Za tri dana Mladost GAT, ima vremena za Tvente. To je nešto super što smo hteli, ali za nas nema odmora, već igramo za tri dana. Mladost GAT je veoma bitna utakmica jer hoćemo u prvenstvu da nastavimo niz''.

Čukarički će za sedam dana biti gost holandskog Tventea u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke