Posle Partizana, i Zvezda dovodi Kolumbijca? Obnavlja se stara želja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.05.2023.
14:45
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Dobro poznato ime.

EPA-EFE/MANUEL FERNANDO ARAUJO
EPA-EFE/MANUEL FERNANDO ARAUJO

Povezane vesti

Crvena zvezda je već osvojila i proslavila šestu uzastopnu titulu prvaka, a uprava uveliko radi na formiranju tima za narednu sezonu u kojoj će se crveno-beli takmičiti u grupnoj fazi Lige šampiona.

Juče je produžen ugovor sa mladim štoperom Stefanom Lekovićem od koga se tek očekuju velike stvari, ali glavni akcenat u ovom periodu je na izboru najkvalitetnijeg mogućeg napadača.

Ptrethodnih nedelja su se u medijima pojavljivala imena Žan-Filipa Krasoa iz Sent Etjena ili slovenčkog reprezentativca Žana Vipotnika, a ''Telegraf'' je sada došao do saznanja da u Zvezdi sada pokušavaju da obnove kontakte sa napadačem ruskog Zenita, 26-godišnjim Kolumbijcem Mateom Kasijerom.

Zvuči poznato?

Naravno, jer je Kasijera još prošlog leta bio velika želja čelnika Zvezde, ali do tog transfera nije došlo i Kolumbijac je iz Sočija otišao u Zenit koji ga je platio 4.5 miliona evra i sa kojim ima ugovor do juna 2025.

On je u dresu Zeniuta na 31 odigranoj utakmici postigao pet golova, uz sedam asistencija, što je znatno skromniji učinak u odnosu na prethodnu sezonu u Sočiju, gde je na 26 mečeva postigao 14 golova i upisao šest asistencija.

Izgleda da Zenit nije bio pravi izbor za njega, a Zvezda to sada želi da iskoristi, kao i odlične odnose koje ima sa ruskim klubom, što bi moglo da olakša pregovore.

Podsetimo, i Partizan je zimus doveo svog prvog kolumbijskog igrača, vezistu Andresa Kolorada, pa možda i Zvezda krene tim stopama ovog leta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke