Posle šoka, Anortozis je sad još motivisaniji pred Partizan!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.12.2021.
09:23
Izvor: Sportske.net

Da li je njihov jučerašnji poraz zaista bila dobra vest za Partizan?

UEFA Europa Conference League
UEFA Europa Conference League

Povezane vesti

Kiparski Anortozis sinoć je doživeo senzacionalan poraz na svom terenu od pretposlednje ekipe u tamošnjem šampionatu, Paeka sa 3:2 i prilično je uzdrman uoči gostovanja u Humskoj narednog četvrtka.

Znate već, Partizan i Anortozis će se boriti za plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija, a Kipranima samo pobeda odgovara kako bi ostvarili taj cilj.

Posle sinoćnjeg poraza, trener Timur Kecbaja je priznao da je veoma razočaran, ali da veruje da će njegovi igrači ''podići glavu'' u četvrtak i izboriti plasman u narednu rundu takmičenja, s obzirom da u poslednje vreme u Evropi pružaju mnogo bolje partije.

Najnoviji neuspeh će ih u tome samo još više motivisati, što nije dobra vest za Partizan.

"Razočarani smo. Nismo mogli da izdržimo i primili smo treći gol dok smo pokušavali da postignemo treći gol.

Očekuje nas evropska utakmica, u poslednjem meču imamo nadu da se plasiramo dalje. U evropskim utakmicama izgledamo mnogo organizovanije. Ići ćemo tamo da tražimo prolaz dalje. Neki su verovali danas da će biti lako, ali ako ne date sve od sebe nećete pobediti.

Razočarali smo navijače, ne možemo da izbrišemo ono što smo do sada uradili. Dužnost svih nas je da dignemo glavu, očekujemo da nas narod podrži. Primali smo golove vrlo lako. Danas su igrači verovali da će utakmica biti laka i kažnjeni su. Prekasno  je kada primiš dva gola'', istakao je Kecbaja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke