Posle Tokija, RTS najavio nove TV prenose: ''Katar je NAŠ!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.08.2021.
17:13
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Srbije vraća se konačno na RTS!

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Olimpijske igre su danas završene u Tokiju, poslednjeg dana su naše odbojkašice osvojile bronzu, vaterpolisti zlato, a sve to, kao i mnoga druga dešavanja iz Tokija u prethodne dve nedelje, mogli smo da gledamo u direktnim TV prtenosima na RTS-u.

Sada je prilika za svođenje računa, a tokom ''Olimpijskog popodneva'' na RTS-u najavljeni su i novi TV prenosi velikih takmičenja.

Odmah posle Tokija, već za desetak dana počinje Evropsko prvenstvo za odbojkašice, nešto kasnije i za odbojkaše, što će takođe biti prenošeno na Javnom servisu.

''Nema pauze, RTS će proizvoditi signal za predstojeće Evropsko prvenstvo'', potvrdio je glavni i odgovorni urednik sportske redakcije RTS-a Zoran Marković.

Ali, ono najbolje je tek usledilo.

Na pitanje voditelja pomenute emisije Aleksandra Stojanovića da li će RTS prenositi Svetsko prvenstvo u fudbalu naredne godine, Marković je ''kao iz topa'' odgovorio:

''Tako je, Katar je naš! Katar je RTS-ov'', naglasio je on.

''Eto posla za Acu Stojanovića'', prokomentarisala je urednica Zabavnog programa RTS Olivera Kovačević.

''Ako se naša reprezentacija plasira, bviće još veća gledanost'', napomenuo je Marković.

Dakle, posle par godina tokom kojih se na Javnom servisu nisu mogle gledati takmičarske utakmice naše fudbalske reprezentacije, to će se uskoro konačno promeniti.

Još samo da se Piksijevi ''Orlovi'' plasiraju u Katar...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke