Posle Torina, Zvezda poslala Uroša Kabića u Čukarički

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 08.08.2024.
12:45
Izvor: Sportske.net

"Brđani" dobili zanimljivo pojačanje.

FK Cukaricki
FK Cukaricki

Povezane vesti

Uroš Kabić je proteklu sezonu proveo kao pozajmljeni fudbaler u Torinu, a sada je Crvena zvezda odlučila da ga pošalje na još jednu pozajmicu.

Čukarički je danas potvrdio dolazak nekadašnjeg fudbalera Vojvodine i mlade reprezentacije Srbije koji će na Banovom brdu ostati do kraja aktuelne sezone.

"Još kad sam počeo sa seniorskim fudbalom, Čukarički mi se svideo kao klub, svideo mi se sistem funkcionisanja i filozofija forsiranja mladih igrača. Došao sam ovde sa dobrom ambicijom i sa željom da napredujem, da pomognem klubu da izbori Evropu. Kad god sam ovde dolazio, posebno ranije sa Vojvodinom, uvek su ovde bili vrlo teški i neizvesni mečevi. Iskreno, baš sam se uželeo fudbala, raduje me svaki minut koji ću dobiti na terenu. Nisam se naigrao prošle godine, bio sam na pozajmici u Torinu, sa ove distance možda je to u ovom trenutku preveliki korak za mene, ali bilo je prelepo iskustvo. U Čukaričkom poznajem gotovo 90 odsto igrača od ranije, neće biti nikakvih problema sa uklapanjem", smatra Kabić, prenosi Čukarički.

Ofanzivni vezista zadužio je dres sa brojem 70, a pravo nastupa ima već u četvrtom kolu protiv OFK Beograda u Zaječaru.

Kabić ima važeći ugovor sa Zvezdom do leta 2027. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke