Posle tvrdnji o "brutalnoj krađi", Stanojević jednom rečenicom "pecnuo" Zvezdu!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.05.2022.
08:26
Izvor: Sportske.net

Partizan je juče u gostima pobedio Voždovac sa 3:0, u pretposlednjem šestom kolu Super lige Srbije.

Pedja Milosavljevic
Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Partizan će u poslednjem kolu prvenstva dočekati Radnički iz Niša, dok će Voždovac igrati na Marakani protiv Crvene zvezde.

"Čestitam 'crno-belima' na pobedi. Žao mi je što nam je prvo poluvreme iscurelo iz ruku, energetski nismo bili dobri. A Paritzan opasan, bolji, iako je dao dva gola iz penala. Bitno je je da smo za nijansu bili bolji u posedu, na čemu potenciram. Žao mi je momaka što makar gol nismo postigli, a mogli smo", rekao je trener Voždovca Aleksandar Linta nakon meča.

Meč je prvobitno trebalo da se odigra od 16:30, ali je pomeren na 20:30 zbog dojave o bombi.

"Nema izgovora, ali mi smo na stadionu od tri popodne. Nije lako, sedimo tu... Pobeda gostiju je čista kao suza. Nama ostaje još jedna utakmica, da na njoj izgledamo kao u većem delu prvenstva".

Veruje li u čudo na Marakani?

"Naravno da verujem. Ako radim u sportu, kako drugačije, osim ideje da možemo da napravimo dobar rezultat. Neće biti lako, ali šanse postoje. Ne mogu da verujem da idemo tamo, a da se unapred sve zna", kazao je Linta, a onda je Stanojević ironično dobacio:

"Nisam ni ja verovao..."

Trener Partizana nije krio razočaranje tokom šampionske trke, pa je tvrdio da "crno-belima" nije dozvoljeno da postanu prvaci Srbije, te da su "brutalno pokradeni".

Stanojević tvrdi da je trka u Srbiji gotova, ali u Engleskoj to sigurno nije. Liverpul gostuje Sautemptonu, potrebna mu je pobeda, pa ako verujete da će "redsi" do trijumfa već u prvom poluvremenu uz mnogo golova, admiralbet.rs pripremio je bogatu ponudu i kvotu 2.35.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke