Posle Zvezde, od Kipra odustao i Partizan, nova lica na prozivci u Zemunelu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 12.01.2022.
10:54
Izvor: Sportske.net

"Crno-beli" počeli pripreme.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okupili su se danas u Sportskom centru Teleoptik kako bi započeli pripreme za nastavak sezone.

Pre toga, trener Aleksandar Stanojević produžio je ugovor sa klubom do leta 2024. godine, što je sasvim sigurno obradovalo pred nastavak sezone.

Čelnik Partizana Milorad Vučelić pozdravio je i čestitao igračima na do sada urađenom poslu, a istakao je i zadovoljstvo zbog, kako je rekao, "mnogo korektnijeg suđenja".

"Zanimljivo je da je ovo godina da je Partizan prvi u ovom momentu kada je srpski fudbal u usponu, takođe je tu i uspeh reprezentacije. Nije iznenađenje, imamo i mnogo korektnije suđenje i niz drugih preduslova. Vi koji ste mladi, idete prvi ili drugi put na pripreme, treba da znate da neko treba da zameni Mitrovića, Lukića, Živkovića... da ne nabrajam dalje, jer treba da zamenite igrače koji su okosnica reprezentacije", poručio je Vučelić, između ostalog.

Stanojević je istakao da se igrači neće opustiti.

"Hvala predsedniku na čestitkama. Svi smo na istom putu, želimo da nastavimo bez "zareza", bez nepredviđenih situacija, Vidim da se priča da slavimo, ali to nije tačno, fokusirani smo, motivisani i spremni da podignemo nivo za 30 posto. Nismo se opustili, ne mislimo da smo nešto uradili, krenućemo jako od prvog dana, jer znamo šta nas očekuje u narednom periodu".

Sa prvim timom će se pripremati i dvojica članova omladinske škole, defanzivac Mihajlo Ilić i vezista Mihajlo Petković, a Rikardo Gomeš dobio je dva dodatna slobodna dana zbog velikih napora u prethodnom delu sezone.

Partizan će prvih desetak dana raditi u Beogradu, nakon čega će otputovati u toplije krajeve. Poput Zvezde, i "crno-beli" su odustali od Kipra zbog epidemiološke situacije, pa će se ekipa najverovatnije pripremati u Turskoj, piše Sportski žurnal.

Ovo je spisak okupljenih igrača:

Golmani: Aleksandar Popović, Nemanja Stevanović, Milan Lukač, Lazar Slavković.

Odbrana: Aleksandar Miljković, Marko Živković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin, Bojan Ostojić, Nemanja Miletić, Mihajlo Ilić, Slobodan Urošević, Ivan Obradović, Rajko Brežančić.

Vezni red: Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Milan Smiljanić, Bibras Natho, Miloš Jojić, Lazar Pavlović, Danilo Pantić, Mihajlo Petković, Lazar Marković, Nikola Terzić, Nikola Lakčević Aleksandar Lutovac, Kvinsi Menig, Nemanja Jović, Filip Holender.

Napad: Rikardo Gomeš, Marko Milovanović, Samed Baždar, Nikola Štulić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke