''Posle Zvezde, Partizan bez sumnje najbolji u Srbiji''

Autor: Darko Mitrović
subota 20.02.2021.
21:31
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Kako će u Humskoj reagovati?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika iz Surdulice sutra gostuju Partizanu u Humskoj, a u najavi meča, trener superligaša iz Surdulice Slavoljub Đorđević je na (in)direktan način podsetio na izgled vrha tabele Linglong Superlige.

''Igramo sa ekipom koja je, posle Crvene zvezde, bez sumnje najbolja ekipa u Srbiji. Partizan je jedna dobra ekipa sa jednim jako dobrim i stabilnim trenerom koji je uspeo da sprovede svoje ideje što se i pokazalo kao dobro.

Partizan je ekipa koja se dosta stabilizovala i mnogo bolje izgleda nego u prvom delu prvenstva i evo sada ima dobar niz pobeda za redom. Sve ovo ukazuje da nas čeka jedna jako, jako teška utakmica u nedelju'', izjavio je Đorđević, nekadašnji štoper Crvene zvezde, donedavno i trener njenog omladinskog tima.

U izjavi koju je preneo ''Telegraf'', Đorđević naglašava i da njegov tim u Beograd dolazi po pozitivan rezultat.

''I mi imamo određeni kvalitet i pokušaćemo da to iskoristimo i pokušaćemo da ih ugrozimo'', dodao je Đorđević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 20.02.2021
23:31

Posle Zvezde Partizan ... Partizan koga taj najjači tim u Srbiji pobedi svake 6-7 godine i to nekakvim golovima sa povratnim loptama iz golauta, ili golovima za koje se ni pomoću najsavremenijih video analiza ne može utvrditi da li je lopta punim obimom prošla gol liniju. No, kakav bi ti zvezdaš bio, ako bi se razlikovao od Terzića i Mrkele koji gol vide i kad ga niko drugi ne može videti.