Poslednja vest iz Italije - Problem za Blekija i Vlahovića!

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.11.2020.
13:36
Izvor: Sportske.net

Da li će zbog ovoga biti kažnjeni i kako?!

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Kao što znate, Nikola Milenković i Dušan Vlahović poslednji su se priključili selekciji Srbije i zbog toga bi mogli da budu u problemu.

Njihov kluba, Fiorentina, prijavio je sve svoje igrače koji su prekršili strogu zabranu o napuštanju Italije usled pandemije koronavirusa.

Italijanski mediji prenose da su šestorica igrača Fiorentine prekršili zdravstvene protokole koje je propisala ta zemlja i da klub nije imao izbora nego da ih prijavi Savezu.

Uz Milenkovića i Vlahovića, Italiju su bez dozvole napustili Čileanac Erik Pulgar, Urugvajac Martin Kaseres, Argentinac Lukas Martines Kuarta i Marokanac Sofjan Amrabat.

Slična situacija dogodila se i prošlog meseca, kada su sedmorica igrača Juventusa prekršila protokol i bez dozvole otišla na reprezentativno okupljanje.

Fiorentina je navodno u svom dopisu navela da su igrači otišli pod pritiskom svojih nacionalnih fudbalskih saveza, a dalji koraci očekuju se po povratku u Italiju...

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
OGLoc
Tuesday, 10.11.2020
20:25

I treba ih kazniti. Ko ih hljebom hrani, Fiorentina ili Srbija?

avatar
leon
Tuesday, 10.11.2020
16:24

Pobogu!!!!! Da li neko u savezu primećuje igre Katai - a???? Čovek igra u životnoj formi!!! I pored ove muke sa koronom i povredama niko ga ne zove pred meč odluke!!! Pa da li je ovo normalno??! Zato i jesmo tu gde smo!

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Tuesday, 10.11.2020
18:32

Vi ste tu gde jeste zbog sudija, i srpskih i evropskih, a ne zbog Kataia koji igra u životnoj formi. Oni koji prave spisak reprezentacije najbolje znaju kakve utakmice igraju zvezda i njeni igrači, a ionako im je bitnije da zvezda ostvari dobar rezultat u Gentu nego reprezentacija protiv Škotske.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 10.11.2020
18:44

Kako ga to niko ne zove kad jeste sad pozvan? Jedino ako ne mislis na partiju tablica, sedmice ili loruma, za to vec ne znam da li je covek na spisku pozvanih:-D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 10.11.2020
16:08

Neka predju u Milan makar i ne igrali do januara, mi ne pravimo problem svojim igracima! Cuj, ti ces bas da mi zabranis da igram za svoju zemlju, nije nego i pazi, Boga ti.

avatar
OGLoc
Tuesday, 10.11.2020
21:50

Nek igra onda u srbiji i nek zivi od plate u vojvodini. Svi znaju glumiti velike srbe kad zgrnu kes sa zapada.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 11.11.2020
22:49

Ta ista reprezentacija i klubovima znaci jer tako mogu da podignu cenu svojim igracima. Ne uvek, ali, cesto. FIFA i UEFA ne mogu da dozvole ovako nesto jer je ovo zvanicno takmicenje u kalendaru i igraci su skroz zasticeni, klub ne bi smeo da ih kazni cak ni (sa) tih 400 evra.