Poslednja vest - Srbija možda bez dvojice ponajboljih na Škote!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 02.11.2020.
16:46
Izvor: Sportske.net

Ne, nikako nije dobro...

EPA-EFE/Stian Lysberg Solum
EPA-EFE/Stian Lysberg Solum

Povezane vesti

Koronavirus je pokosio Ajaks, a među zaraženima je i naš Dušan Tadić, samo 10 dana pre utakmice sa Škotskom!

Ovu vest plasirao je pouzdani holandski Telegraf, koji je potvrdio da su zaraženi Tadić, Klasen, golmani Onana i Stekelnburg, te da oni nisu otputovali u Dansku na duel sa Midtjilandom.

Detalji nisu poznati, Ajaks drži u tajnosti imena zaraženih, ovo je informacija koja je procurela iz medija, i brzo se proširila društvenim mrežama.

Ne treba zaboraviti da je tokom vikenda pozitivan bio i Filip Đuričić, koji je protiv Norvežana činio udarni tandem sa Tadićem iza Aleksandra Mitrovića i mnogi veruju da bi Ljubiša Tumbaković isto igrao i protiv Škota.

Koronavirus definitivno remeti planove, nadamo se da će obojica biti uskoro negativni i bez simptoma, te da će moći da igraju meč godine za našu reprezentaciju.

Utakmica Srbija - Škotska na programu je 12. novembra, pa ćemo pratiti situaciju sa Dućom i Filipom iz dana u dan...

baner 17

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 02.11.2020
20:50

Kod nas nikad nije dobro. Jel može neka pozitivna vest? Samo idemo iz drame u dramu. Reality show se uvukao u sve segmente života pa i u sport. Jedino je važno da bude Đuričić u redu, svi ostali su zamenljivi. A ako on ipak ostane pozitivan na virus, Katai je u odličnoj formi, može da odigra 60 - 70 minuta na visokom nivou što bi moglo da bude dovoljno da pobedimo Škote. Protiv Genta je pravi test za Aleksandra. Zato treba podgrejavati dobru atmosferu u reprezentaciji i oštriti se za meč odluke, a drame ostaviti za Škote (premda oni nisu takve sorte).

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 02.11.2020
17:51

Andrija Zivkovic i Adem Ljajic da budu pozvani ako D.T. i F.Đ. ne budu mogli.