Poslednje kolo bilo ''korektno i pošteno''?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.05.2021.
22:21
Izvor: Kurir

Je l' to neki razlog za optimizam?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Mučan je bio finiš superligaške sezone, pogotovo kada je borba za opstanak u pitanju. Mnoge sumnje su se pojavljivale, epilog bi tek trebalo da dobijemo vezano za nečasne radnje, a kada je u pitanju konačna tabela, ona pokazuje da će u niži rang morati Bačka, Mačva, Zlatibor, Inđija, Javor i Rad, ukoliko ne bude nekih naknadnih promena pravila za šta već postoje zahtevi.

Poslednje kolo je bilo neizvesno do poslednjih trenutaka utakmice u Subotici, jer se do kraja nije znalo da li će u niži rang ekipa Rada ili Voždovca. Ispali su ''Građevinari'', koji nisu iskoristili penal za pobedu, a dan posle svega, nekadašnji sudija Rade Đurović smatra da je poslednje kolo proteklo u sportskom duhu.

''Poslednje kolo je odigrano korektno i pošteno. Rezultati to pokazuju. Definitivno se stiče utisak kao da je neko iz Saveza hteo da pokaže da se može igrati korektan fudbal. Žao mi je što država ranije nije udarila šakom o sto. Ali, ne može jednim kolom da se demantuje sve ostalo, jer jeste bilo čudnih rezultata. Otuda je i država rešila da svemu tome stane na kraj'', istakao je Đurović u izjavi za ''Kurir''.

On takođe smatra da bi ligu trebalo dodatno skratiti i da bi se time dodatno skratio ''manevarski prostor za nameštanje''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke