POTPISANO - Božović otkrio ko ga je ubedio da ostane u Zvezdi!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
13:51
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda i Miodrag Božović u sredu su potpisali novi ugovor na dve godine, a novi-stari trener šampiona Srbije otkrio je šta ga je ubedilo da ostane na stadionu "Rajko Mitić".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović produžio je danas ugovor s klubom za dve godine, posle čega se obratio medijima i poručio da će ekipa biti još jača u narednoj sezoni.

"Iako sam imao neke dileme, posle onoga na utakmici sa Olimpijakosom... 'Delije' su rekle svoje i šta sam ja mogao da uradim posle toga? Da idem? Nemojte da se plašite što je ugovor na dve godine. Trener ide kada nema rezultata, ali nadam se da ćemo se družiti još dve godine. Nadam se da ćemo napraviti evropski uspeh, što svi žele", rekao je Božović novinarima u Beogradu.

Zvezda i Olimpijakos odigrali su u nedelju prijateljski meč, a organizovani navijači crveno-belih skandirali su treneru šampiona Srbije i istakli transparent u kome su ga pozvali da ostane.

"Sigurno ćemo uraditi sve što je u našoj moći da obradujemo ovaj narod. I ako ne dođe do toga, moramo da učinimo sve za 'duplu krunu' i da Zvezda ponovo dominira. Moram da se zahvalim navijačima. Ono je bio najlepši događaj u mom životu osim kad su mi se rađala deca. To je moja velika obaveza prema njima i svima u klubu i nadam se da ću opravdati očekivanja", rekao je Božović.

Novi-stari trener rekao je da se sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i upravom dogovorio oko ostanka.

"Složili smo se da ja treba da ostanem. Pitanje je bilo samo da li ćemo moći da se pojačamo i šta možemo da učinimo da budemo još bolji, da napravimo još bolju ekipu i igramo još bolje. Nadam se da ćemo se pojačati na vreme za Evropu. Radimo sve što je u našoj moći da to napravimo i da ćemo uspeti da napravimo dobar rezultat", rekao je Božović.

Trener je odgovarajući na novinarsko pitanje rekao da nije dobijao mnogo ponuda iz inostranstva i da je finansijski zadovoljan u Zvezdi.

"Ja sam za mnoge ponude čuo samo iz medija. Nisam ja odbio mnogo ponuda. Drugo, u Zvezdi ne radim džabe i to je činjenica. Ne mogu ja da se žalim sa finansijske strane", rekao je Božović.

Crvena zvezda će prvi put posle gotovo deset godina ponovo nastupati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a nakon današnjeg ozvaničenja produžetka saradnje sa Miodragom Božovićem postalo je jasno da će Grof voditi ekipu na putu ka Evropi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 11.05.2016
21:35

I ako ne udjemo u evropsko takmicenje,Grof je pravi covek za Zvezdu.Ali mislim da uz prava pojacanja i malo srece u zrebu uci cak i u Ligu Sampiona,ali ne bih se bunio ni sa Ligom Evrope.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 11.05.2016
14:59

Sa Grofom na klupi i još par dobrih pojačanja gledaćemo u evropskim kvalifikacijama Zvezdina prava evropska izdanja.

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 11.05.2016
14:21

Sa Grofom u LS!! :D

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 11.05.2016
16:07

Neki su ovde mnogo zabrinuti zbog dominacije u najavi. Ne treba nam vidovnjak da ukapiramo sta nosi buducnost :)

avatar
RadovanRD
Wednesday, 11.05.2016
14:02

Grofe svaka cast! Samo kidaj do kraja!nJA VERUJEM!

avatar
Wednesday, 11.05.2016
13:57

Niko ni ne treba da radi za male pare u dva najveca kluba, a kamoli da radi za dzabe, problem je u otvorenoj tj. neskrivenoj favorizaciji jednog sportskog drustva od strane drzave koja je poslednjih godina pracena i unistavanjem onog suparnickog. Nisu tebe ubedile (samo) Delije, hajde da se ne lazemo...