Potresna priča velikog borca Radovana Radakovića, pomoć je i dalje neophodna

Autor: Darko Mitrović
petak 03.12.2021.
18:38
Izvor: Sportske.net, Tanjug

Nekadašnji golman Partizana govorio o svojoj životnoj borbi i podršci koju dobija sa različitih strana.

STARSPORT/Pedja Milosavljevic
STARSPORT/Pedja Milosavljevic

Povezane vesti

Verovatno ste upoznati sa teškom borbom nekadašnjeg čuvara mreža Partizana Radovana Radakovića koji se čitave godine bori sa karcinomom želuca.

Mesecima se prikupljaju novčana sredstva za njegovo lečenje u Turskoj, značajan deo od 220.000 evra je obezbeđen, ali je ostalo da se sakupi još 50.000 evra, pa svi koji žele da učestvuju u toj akciji i pomognu Radakovićevom izlečenju mogu da pošalju SMS poruku 1082 na 3030.

Operacija u Turskoj je obavljena, a šta se sve dešavalo i o kakvoj se operaciji radi, Radaković je govorio za ''Tanjug''.

''Izvađen mi je želudac, žučna kesa, deo tankih creva i sve žlezde iz organa. Mnogo je teško u glavi da se sve kockice spoje. Kažu doktori, psihijatri, psiholozi, samo treba pozitivno razmišljati… Jeste, slažem se, ali dođu i crne misli… Najteže je bilo saznanje. Posle toga, sve operacije i bolovi, sve bude i prođe, ali saznanje i u glavi što tog momenta bude, to je noćna mora'', istakao je Radaković.

Brojni bivši i sadašnji fudbaleri su se uključili u akciju da se što pre sakupe pomenuta sredstva.

''Moram da istaknem Danka Lazovića, koji je fenomenalan dečko, koji je pokrenuo neke momke iz Partizana. Ali, oduševili su me pojedini igrači Zvezde, koji su se odazvali i uplaćivali novac. Hvala im na tome, nisam imao prilike dosad da im se zahvalim, pa bih to želeo da uradim ovim putem. Kada sam saznao da sam od njih dobio pomoć, suze su mi krenule na oči'', objašnjava Radaković.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke